מרעיון לפיתוח מוצר בכרסום


מרעיון לפיתוח מוצר בכרסום – ככה זה עובד

אם אתם חושבים על איך הופכים מרעיון לפיתוח מוצר בכרסום, טוב שהגעתם לאתר שלנו. כי בשונה מתחומים אחרים, בהם הלקוח לרוב צודק, בעולם העיבוד שבבי יש לבעל המקצוע ידע טכני חיוני, אשר חייב להילקח בחשבון לפני שניגשים לתהליך הייצור. עוד בשלב הרעיון והתכנון הראשוני, כדאי מאוד להתייעץ עם מומחי עיבוד, אשר יוכלו להעניק לכם טיפים לשיפור, ויוכלו לחסוך לכם זמן וכסף רב בתהליך הייצור עצמו. מאמר זה יעסוק במעבר מרעיון לפיתוח מוצר, בשיטות הכרסום.

כרסום מאפשר ייצור תלת ממדי

מפעל לעיבוד שבבי המפעיל מומחי כרסום, יכול למעשה לייצר כמעט כל צורה ממגוון עצום של חומרי גלם. שיטת הכרסום היא אחת השיטות הנפוצות לעיבוד שבבי. בשיטה זו, חומר הגלם מוחזק היטב, ובעל המקצוע מכווין אליו מקדחים מסוגים שונים, המתיזים ממנו שבבים ומשנים את צורתו. היום, במפעלים מתקדמים במיוחד כמו א. סוסתיאל בע"מ, יתכן ומי שיכוון את המקדחים אל הנקודה המדויקת תהיה תוכנת מחשב, בשיטת כרסום CNC. שינוי הזווית של חומר הגלם, מאפשרת ייצור של מוצר תלת ממדי אסימטרי בשיטת הכרסום, בשונה משיטת החריטה, מה שמאפשר מימוש של כמעט כל רעיון והבאתו לידי מימוש.

כדאי מאוד לחשוב על היחס בין גדול המוצר לחוזק חומר הגלם

אחת המגבלות העיקריות של כרסום, היא התכונות של חומר הגלם עצמו. גם אם יש לכם רעיון מעולה למוצר שברצונכם לייצר ממתכת מסוימת, יתכן והרעיון יהיה פשוט בלתי ניתן למימוש. לפעמים המתכת תהיה רכה מדי, ותתעקם במקום להתיז שבבים כאשר יופעל עליה לחץ. פעמים אחרות, היא תהיה שבירה מדי, וגודל השבבים שיעופו ממנה לא יאפשר עיבוד שבבי מדויק בסדרי הגודל עליהם אתם מדברים. בסופו של דבר, עליכם לשקול את תכונות החומר כבר בשלב התכנון, ותמיד לחשוב על אלטרנטיבות.

מרעיון לפיתוח מוצר בכרסום עם ייעוץ מוצלח שיוביל למוצר איכותי

עולם העיבוד שבבי הוא עולם של בעלי מקצוע שרכשו ידע במשך עשרות שנים של עבודה. לפני שאתם ניגשים לתהליך הייצור וההזמנה, כדאי מאוד לשמוע מה יש להם להגיד. פעמים רבות, טיפ קטן של בעל מלאכה ותיק, כמו יצחק סוסתיאל, יוכל לחסוך לכם סכומי עתק על תיקונים, וכמות אדירה של חומר גלם שילך לאיבוד.

אין תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *